default logo
Јавете се:
+389 (02) 30 63 050


Кога е во прашање сигурноста во вашата кука-стан, никогаш не можете да бидете премногу претпазливи. Нажалост, криминалот е се во поголем пораст и голем број луге се осеќаат се помалку безбедни. Докажано е дека се повеќе крадци влегуваат најчесто од влезната врата. Затоа од голема важност е да имате добра сигурносна врата. Овие сигурносни врати ке ви овозможат да чуствувате мир ,сигурност и заштита од било каков неодобрен влез во вашата куќа. Со сигурносна врата ќе можете да спиете мирно и Вие и вашето семејство.
Константното зголемување на трошоците за греење во зима и ладење во лето бара нови решенија за заштеда на енергија.Со вградување на современи Пвц прозорци произведени од новиот системски профил Softline 82, секое домаќинство може да направи значајна заштеда на енергија и воедно да постигнат пријатна атмосфера со максимална удобност.Благодарение на повеќекоморната изолациска технологија , со основна вградна длабочина од 82мм и висококвалитетен заптивен систем може да се намалаат трошоците и да се обезбеди пријатна клима во сите годишни времиња.
Станот или куќата се за секој од нас повеќе од место каде што домуваме. Тоа е простор во кој живееме, го поминуваме слободното време и се релаксираме со семејството. Поради тоа е многу важно нашиот животен простор да биде проектиран така што да мозе да ни овозможи максимален комфор и сигурност. Меќу архитектонските елементи што придонесуваат за стилот на вашиот дом се бездруго прозорците и вратите.
Убавината на Вашиот дом преставуваат алуминиумските прозорции и врати без оглед дали се работи за ново изградени објекти или реконструкција. Благодарение на широкиот избор на профили и неограничена можност за избор на бои алуминиумските прозорции исполнуваат желба на секој клиент. Идеално решение за област кои се изложени на интензивна сончева светлина или страдаат од висока температура се алуминиумските прозорци и врати.

  • Купувај на рати novogradbi

    Во соработка со повеќе банки во Р.Македонија Ви овозможуваме купување на производите од програмата на Вектор про преку еко кредитите со цел за Повеќе ›

За нас

Основна цел на компанијата е да обезбеди сигурност и безбедност во домот, одлична звучна и термичка изолација и да обезбеди подобар визуелен изглед по желба на клиентот а со тоа и зголемено задоволство на потрошувачот. Повеќе ›

mood-dummy-01

Долгорочните одлуки треба добро да се промислени – купувањето мора да се исплати низ годините. Овде ќе го најдете најдобриот совет кој ке ви помогне при изборот на прозорци и врати и нивно правилно користење.Повеќе ›